Over ons

Een goed advies begint met een goed kennismakingsgesprek! Maar met wie kan dit binnen ons bedrijf?

Bastien de Jong

Bastien de Jong

Mijn naam is Bastien de Jong en ik woon samen met mijn vrouw in Bovenkarspel. Vanaf 1989 ben ik werkzaam in het Bank- en Verzekeringswezen. Ik ben begonnen bij een beurssluiter. Hierbij werden de moeilijke risico’s verzekerd op de assurantiebeurs. Daarna ben ik werkzaam geweest als accountmanager bij diverse verzekeraars. Vanaf 2014 werk ik met veel plezier bij Schermer Verzekeringen. Mijn werkzaamheden zijn heel divers en daardoor boeiend en afwisselend. Als Financieel Adviseur ben ik dagelijks bezig met de financiële situatie van klanten, waaronder het regelen van een particuliere of zakelijke hypotheek. Ook adviseer ik ondernemers en bedrijven voor hun zakelijke verzekeringen en AOV. Het fijne voor de ondernemer is dat hij in één gesprek diverse onderwerpen kan bespreken. Sinds kort ben ik te vinden op de Padelbaan in Zwaag. In mijn vrij tijd probeer ik zoveel mogelijk te genieten van wat op mijn pad komt.

Als team zijn wij ook trots dat klanten onze inzet ook belonen met mooie cijfers en reviews. Kom gerust bij ons langs voor een kennismakingsgesprek!

Charmaine Boon

Charmaine Boon

Mijn naam is Charmaine Boon en ik woon samen met mijn man Jeffrey en 2 kinderen in Venhuizen. Sinds 2011 werk ik bij Schermer Verzekeringen en ik ben inmiddels de 3e generatie binnen dit bedrijf. Wat ik ontzettend leuk vind aan ons vak is de diversiteit binnen ons kantoor. Van geld storten tijdens de Kinderspaarweken, tot complexe verzekerings vragen bij een particuliere verzekeringsklant. Het geeft mij veel voldoening het gewenste resultaat te behalen voor onze klanten. Onze dienstverlening, die wij al meer dan 50 jaar bieden aan onze klanten, onderscheidt ons t.o.v. andere banken en internetverzekeraars. Even binnen lopen zonder afspraak bijvoorbeeld. Dat is bij ons heel gewoon! Sinds 2021 is het bedrijf verhuisd naar onze huidige stek, waar wij met heel veel plezier werken. Na een grote renovatie is het pand toekomstbestendig.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sport, borrelen met vriendinnen en ons gezin. Ook zet ik mij graag in voor de plaatselijke sportvereniging.

Chantal Kok

Chantal Kok

Mijn naam is Chantal Kok, geboren en getogen in Venhuizen en alweer een aantal jaren werkzaam bij Schermer Verzekeringen. Ik hou mij voornamelijk bezig met de particuliere schadeverzekeringen. Ik adviseer hierin en wikkel schades af. Ik ben dan ook enorm trots dat klanten onze schadeafwikkeling met een 9,4 belonen! Daarnaast kan je bij mij terecht voor alle vragen met betrekking tot RegioBank.

Het leukste van mijn werk vind ik de afwisseling en het contact met de klanten. We hebben samen een hecht team met een goede werksfeer. Geen dag is hetzelfde en dat maakt dat ik iedere keer met plezier naar het werk ga.

In het dagelijks leven hou ik erg van wandelen en plezier maken. Ik woon samen met mijn vriend en twee kinderen in Hem en ga er graag met hen of vrienden op uit.

Ingrid Jonkman

Ingrid Jonkman

Mijn naam is Ingrid Jonkman. Samen met mijn man Marco en onze 3 kinderen woon ik in Grootebroek. Al ruim 30 jaar ben ik werkzaam in het bank- en verzekeringswezen. Ik ben begonnen als schadebehandelaar bij een kantoor in Hoorn en ik heb later steeds meer administratieve werkzaamheden opgepakt. Sinds 2003 werk ik met veel plezier bij Schermer Verzekeringen.

Mijn werkzaamheden zijn heel divers, van het verwerken van de polis aanvragen en mutaties, boekhouding, belastingaangiftes tot aan een particulier adviesgesprek met betrekking tot RegioBank. Deze afwisseling maakt mijn baan ontzettend leuk.

Het geeft mij voldoening als klanten achteraf kunnen zeggen dat de overstap naar RegioBank niet zo ingewikkeld is als men vooraf dacht. Ik help klanten hier ook graag bij.

In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag, terrasje pakken of koken met vrienden vind ik ook erg leuk.

Ingrid Kuipers

Ingrid Kuipers

Mijn naam is Ingrid Kuipers-De Vries en ik ben sinds april 2021 werkzaam als hypotheek-assistent bij Schermer Verzekeringen. Voordat ik hier kwam werken heb ik lange periode op de planning en service afdeling van een zonweringsbedrijf gewerkt. Dit is natuurlijk heel iets anders, dus dat maakte het extra uitdagend. Mijn voornaamste werkzaamheden binnen Schermer Verzekeringen zijn het verzamelen en controleren van hypotheekdocumenten. Het soepel laten verlopen van het hypotheekproces en het administratief ondersteunen van onze hypotheekadviseur. Als de klant na het passeren van de hypotheek een prettig en dankbaar gevoel aan onze samenwerking overhoudt, dan is mijn missie geslaagd.

Ook ben ik net geslaagd als adviseur particuliere schadeverzekeringen en help ik bankklanten van RegioBank. Persoonlijke aandacht en echte dienstverlening bestaat bij ons nog en dat motiveert mij elke dag opnieuw. Wie weet zien of spreken wij elkaar binnenkort en kunt u dit ook daadwerkelijk ervaren!

Naast het werk ben ik trouwens gek op vissen, wandelen met de hond en kamperen.